Om oss

Velkommen til Frøland VVS Frøland VVS AS er et rørleggerfirma med over 13 års erfaring i bransjen. Frøland VVS AS ble stiftet i 2003.

Det utføres små og store oppdrag innen nyanlegg, tilbygg, leiligheter, eneboliger, fler-mannboliger og industribygg, samt rehabilitering på varme og sanitær. Vi har opparbeidet oss god ekspertise på rehabilitering av bad, der vi tegner og utfører i tett samarbeid med våre kunder. Vi har eget showrom i Rabekkgata 15 i Moss, så her kan vi se på ønskelig utstyr som vil velges fra det «billigste» til det mer eksklusive. Her har vi valgt få, men MYE av de forskjellige leverandørene. Kvalitet er billigst i lengden! Vi tegner også opp bad i tredimensjonale løsninger ved tilbud.

Vi har holdt til i Skiptvet kommune i 8 år, men har etter flere år med daglige arbeider i Moss, så besluttet vi sommeren 2011 å lage showrom/ kontor i Rabekkgata 15 i Moss, slik at vi ble mer tilgjengelig for kunden. Vi har da pusset opp slitte gamle lokaler, til å fremstå som nye flotte, trendy lokaler med all slags utstyr/ innredninger, varmepumper, gulvvarme, boligsprinkel og annet teknisk utstyr, slik at nettopp kunden kan velge hva en vil ha! Bestilling av time skjer via telefon eller mail, da det ikke er åpningstider i «butikken». Vi kan da sitte i fred og ro, uten at andre kunder kommer inn å avbryter.

Det leveres alt til badet innen utstyr, armaturer og dusj/badeprodukter fra de fleste leverandører til konkurransedyktige priser. Vi har samarbeid med snekker, murer og elektriker, og kan tilby komplette anlegg vedr. bad, kjøkken og vaskerom. Vi samarbeider med byens beste håndverkere, og vi er veldig stolte og ydmyke for at de velger oss som rørleggere! Grunnet stor etterspørsel har vi besluttet å ansette en ny rørlegger som begynner hos oss 1 Mars, så vi vil da med det kunne begynne å ta på oss oppdrag utenom våre faste samarbeidspartnere igjen, noe som setter deg som kunde i fokus!

Godkjent for ansvarsrett
Godkjent lærebedrift

forlandsvvs-bil

Kurs i rørleggerfaget

Svennebrev rørleggerfaget

Kursbevis våtrom

Sentral godkjenning